ПАРТНЬОРИ

"Волан 98” ООД

"Волан 98” ООД е създадена през 1998 г. като е специализирана в сферата на изкопните и транспортните услуги.

Licata S.p.A

Licata S.p.Aе с богат опит и традиции както на местния, така и на международния пазар. Компанията разполага с модерни напълно автоматизирани производствени бази в Сицилия и Бергамо. Продуктова линия-фасадни топлоизолационни системи и материали, интериорни решения, хидроизолации, лепила за керамични покрития, бетон контакт и др.

Сдружение Топливо

Сдружение Топливо – търговия със строителни материали и инструменти.

Интербетони ООД

Интербетони ООД – Производство , транспорт и доставка на строителни разтвори.

“Ташев-Галвинг” ООД

“Ташев-Галвинг” ООД е основана през 1994 г. с основна дейност търговия със строителни материали, метали, дребна железария, електроинструменти и машини, ръчни инструменти, крепежни елементи, ВиК и др., с търговска площ 1000 m2.

Уницем ООД

Уницем ООДима над 20 годишна история на българския пазар и се е наложила като отличен партнъор с безупречна репутация в търговията с продукти свързани със строителството и ремонтни дейност .

„Металика“ ООД

„Металика“ ООД предлага широка продуктова палитра: изработка и монтаж на метални конструкции, доставка и монтаж на полиуретанови панели, индустриални и интериорни парапети, поликарбонатни навеси, интериорни огради, врати и стълбища, билбордове и рекламни табели, конструкции за телекомуникационни съоръжения и други метални изделия.

БУЛГАРКОМ ООД

БУЛГАРКОМ ООД е една от утвърдените фирми в строителния сектор в България, която заедно с дъщерните си фирми БУЛГАРКОМ РЕНТАЛ ООД, БУЛГАРКОМ КРАНОВА ТЕХНИКА ЕООД и БУЛГАРКОМ ФАСАДНИ СИСТЕМИ ООД е в състояние да предложи комплексни решения за грубия строеж в областта на проектирането, доставката или отдаването под наем на строителни материали и съоръжения .

Търговия с кабели

Търговия с кабели , проводници и електроапаратура.

Мартина Макс

Търговия със строителни материали и инструменти

ДИ ЕМ МАКС

Търговия с дървен материал и хидроизолации